Våra tjänster

projektering bygg

Projektering

building information model

BIM & Digitalisering

ritning

Ritningar

byggdetaljer

Byggdetaljer

arQur

Materialkunskap & konstruktionsförståelse

kv hornslandet

Förvaltning

Projektering

Vi erbjuder projektering i alla skeden. Vi på arQur förstår hela byggprocessen. Från förberedelsearbetet till genomförandet. I projekteringsarbetet utför vi ett utrednings- och förberedelsearbete inför ett projekt. 

BIM & Digitalisering

arQur är specialister på byggnadsinformationsmodellering och digitalisering av fastigheter.

Med visualiserad 3D-information aktiverar vi nya insikter och optimerar besluten. Detta är en av nycklarna till ökad lönsamhet och hållbarhet

arQur erbjuder

  • BIM-strategi för projekt
  • BIM-samordning
  • Digitala tvillingar

Ritningar

 arQur har gedigen erfarenhet av olika typer av ritningar. 

Vi levererar allt från en första skiss till bygglovshandlingar, bygghandlingar för produktion samt relationshandlingar till förvaltning. Våra ritningar följer svensk standard och dokumenterar väsentliga detaljer och konstruktion.

Byggdetaljer

Vi hjälper dig med byggdetaljer. Vi har ett helhetsperspektiv kombinerat med en detaljnivå som skapar kvalitet. Vi kan rita detaljen som gör skillnad. Vi har stor erfarenhet av olika typer av byggdetaljer och vi vägleder dig till rätt val. Kontakta oss för att höra mer. 

Materialkunskap & konstruktionsförståelse

Vi har stor erfarenhet av olika material och vilket val som är rätt för en viss typ av byggnad. Vi har stor förståelse kring konstruktion och erbjuder ett helhetsperspektiv tillsammans med en detaljnivå för att skapa bästa möjliga kvalitet. 

Förvaltning

Vi tar fram smarta modeller och ritningar för underhållsplanering och fastighetsutveckling. Vi genomför effektiva ytmätningar och areaberäkningar enligt svensk standard. Behöver ni hjälp med förvaltningshandlingar? Kontakta oss för att höra mer. 

Vill du veta mer?

Varmt välkomna att kontakta oss för att höra mer om vad vi erbjuder och hur vi kan hjälpa dig.