arQur har fokus på BIM, digitalisering och projektering inom bygg- och fastighetsbranschen. Vår ambitionen är att vara i framkant för digitaliseringen av bygg- och fastighetsbranschen och driva utvecklingen i projekt och projekteringen. Vi kan genom att visualisera och kvalitetssäkra modeller i tidigt skede skapa bättre lönsamhet i projekten och bidra till fler möjligheter och bättre lösningar. Vi har många gånger erfarit att ett professionellt fokus i kombination med lyhördhet och ett gott skratt är en stor framgångsfaktor i vilket projekt som helst.

Jan Johansson

arQur är grundat av Jan Johansson. Jan har den ovanliga kombinationen av att vara en mycket erfaren byggnadsprojektör samtidigt som han är en skicklig BIM-specialist med många modellansvariga projekt bakom sig.

Våra fokusområden

Projektering

Projektering i alla skeden. Vi på arQur förstår hela byggprocessen. Från förberedelsearbetet till genomförandet. 

BIM

BIM-projektering med avancerad CAD-kompetens inom Autodesk Revit, AutoCAD Architecture och Solibri. Även BIM-samordning och kvalitetssäkring.

Ritningar

Vi utför ritningar. Vi levererar allt från skiss och bygglovshandlingar till bygg- och relationshandling.

Byggdetaljer

Vi hjälper dig med byggdetaljer. Vi har ett helhetsperspektiv kombinerat med en detaljnivå som skapar kvalitet. Vi kan rita detaljen som gör skillnad. 

Materialkunskap & konstruktionsförståelse

Vi kan materialkunskap och har konstruktionsförståelse. Vi har stor erfarenhet av olika material och vilket val som är rätt för en viss typ av byggnad

Förvaltning

Vi tar fram smarta modeller och ritningar för underhållsplanering och fastighetsutveckling. Vi genomför effektiva ytmätningar och areaberäkningar enligt svensk standard.

Kom i kontakt

Vill du veta mer?

Varmt välkomna att kontakta oss för att höra mer om vad vi erbjuder och hur vi kan hjälpa dig.